Preskocit navigáciu

Pracovná porada riaditeľa Vojenskej polície


Pracovná porada riaditeľa Vojenskej polície

V súlade s Plánom hlavných úloh a základných opatrení Vojenskej polície na rok 2022 sa dňa 26. januára 2022 v priestoroch Vojenskej polície Trenčín uskutočnila pracovná porada riaditeľa Vojenskej polície s hlavnými funkcionármi. Cieľom zamestnania bolo vyhodnotenie plnenia úloh a vyhodnotenie bezpečnostnej situácie v rezorte obrany za rok 2021.
Jedným z bodov rokovania bolo odovzdanie putovného pohára najlepšiemu oddeleniu policajného výkonu. Tento rok putovný pohár získalo oddelenie policajného výkonu Martin. Z rúk riaditeľa Vojenskej polície plk. Ing. Valentína CEBA ho prevzal vedúci oddelenia mjr. Ing. Michal MORES.
Na záver pracovnej porady boli stanovené úlohy Vojenskej polície do ďalšieho obdobia. Riaditeľ Vojenskej polície poďakoval všetkým prítomným za prácu a za kvalitné plnenie úloh v hodnotenom období aj napriek epidemiologickej situácii v Slovenskej republike.
Zamestnanie významne prispelo k zlepšeniu komunikácie a spolupráce medzi jednotlivými odbormi Vojenskej polície a stanovilo primárne úlohy, ktorých riešením sa budú príslušníci Vojenskej polície zaoberať v roku 2022.


Pracovná porada riaditeľa Vojenskej polície

Autor: Vojenská polícia , Foto: Vojenská polícia - Dátum: 26.01.2022
Čítanosť: 6069
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share