Mikuláš rozdával balíčky na levickom prápore


Mikuláš rozdával balíčky na levickom prápore

Mikuláš nevynechal ani tento rok návštevu 13. mechanizovaného práporu. Tradične prišiel so svojimi pomocníkmi, čertom a anjelom, potešiť 5. decembra deti príslušníkov práporu balíčkami plnými sladkostí. 

Úvodné slová podujatia patrili veliteľovi práporu podplukovníkovi Nikola Vicenovi, ktorý privítal na pôde práporu malých nedočkavých návštevníkov s rodičmi. Program podujatia následne pokračoval v duchu kreatívnej tvorby vianočných dekorácií s vianočnou atmosférou, ktorú dotvárali vianočné koledy. Deti mali možnosť spolu s rodičmi tvoriť vianočné ozdoby a na záver vyzdobiť spolu s profesionálnymi vojačkami, ktoré im asistovali pri práci, vianočný stromček. Po dozdobení stromčeka zavítal medzi deti Mikuláš, aby deťom rozdal sladkú odmenu.

Aj tento rok sa nám podarilo vďaka možnostiam spolupráce s Vojenskou podpornou nadáciou vyzbierať 2% z daní a prispieť časťou sumy na zabezpečenie mikulášskych balíčkov pre deti a vyčariť im na tvári úsmev.


Mikuláš rozdával balíčky na levickom práporeMikuláš rozdával balíčky na levickom práporeMikuláš rozdával balíčky na levickom práporeMikuláš rozdával balíčky na levickom práporeMikuláš rozdával balíčky na levickom práporeMikuláš rozdával balíčky na levickom práporeMikuláš rozdával balíčky na levickom práporeMikuláš rozdával balíčky na levickom práporeMikuláš rozdával balíčky na levickom práporeMikuláš rozdával balíčky na levickom prápore

Autor: 13.mpr , Foto: 13.mpr - Dátum: 06.12.2016
Čítanosť: 4100
Verzia pre tlač

Skočiť na menu