Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
December 2018
Po Ut St Št Pi So Ne
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      


Vyhlásenie o prístupnosti

V Leviciach bojovali stredné školy o víťazstvo v projekte na podporu vlastenectva a brannej prípravy


V Leviciach bojovali stredné školy o víťazstvo v projekte na podporu vlastenectva a brannej prípravy

Deň s príslušníkmi OS SR zažila Stredná priemyselná škola v Leviciach, kde sa konalo dňa 5. mája krajské kolo branného súboja študentov stredných škôl. Stredné školy z Nitrianskeho kraja sa zapojili do Projektu na podporu vlastenectva a brannej prípravy stredných škôl 2017. Na víťazov stredoškolských súbojov z celého Slovenska čaká v júni zážitok v podobe KEMP-u 2017.

Profesionálni vojaci 13. mechanizovaného práporu sa podujali na prípravách v priestoroch Strednej priemyselnej školy, kde okrem zriadenia pracovísk a zabezpečenia súťažných disciplín pripravili pre účastníkov aj „vojenský“ guláš. Súčasťou programu boli aj statické ukážky techniky a ukážky sebaobrany, ktoré predviedli príslušníci 12. mechanizovaného práporu z Nitry. Záujemcovia o prácu v OSSR mali možnosť dozvedieť sa viac vďaka informáciám poskytnutých v regrutačnom stánku.

V piatok zabojovalo o víťazstvo spolu 11. družstiev. Súťažiace družstvá museli zvládnuť viaceré disciplíny ako napríklad topografiu, zdravotnú prípravu, prekážkovú dráhu či vedomostný test. Víťazom nitrianskeho krajského kola sa napokon stalo družstvo z Gymnázia Andreja Vrábla z Levíc.

 


V Leviciach bojovali stredné školy o víťazstvo v projekte na podporu vlastenectva a brannej prípravyV Leviciach bojovali stredné školy o víťazstvo v projekte na podporu vlastenectva a brannej prípravyV Leviciach bojovali stredné školy o víťazstvo v projekte na podporu vlastenectva a brannej prípravyV Leviciach bojovali stredné školy o víťazstvo v projekte na podporu vlastenectva a brannej prípravyV Leviciach bojovali stredné školy o víťazstvo v projekte na podporu vlastenectva a brannej prípravyV Leviciach bojovali stredné školy o víťazstvo v projekte na podporu vlastenectva a brannej prípravyV Leviciach bojovali stredné školy o víťazstvo v projekte na podporu vlastenectva a brannej prípravyV Leviciach bojovali stredné školy o víťazstvo v projekte na podporu vlastenectva a brannej prípravyV Leviciach bojovali stredné školy o víťazstvo v projekte na podporu vlastenectva a brannej prípravyV Leviciach bojovali stredné školy o víťazstvo v projekte na podporu vlastenectva a brannej prípravyV Leviciach bojovali stredné školy o víťazstvo v projekte na podporu vlastenectva a brannej prípravyV Leviciach bojovali stredné školy o víťazstvo v projekte na podporu vlastenectva a brannej prípravyV Leviciach bojovali stredné školy o víťazstvo v projekte na podporu vlastenectva a brannej prípravyV Leviciach bojovali stredné školy o víťazstvo v projekte na podporu vlastenectva a brannej prípravyV Leviciach bojovali stredné školy o víťazstvo v projekte na podporu vlastenectva a brannej prípravyV Leviciach bojovali stredné školy o víťazstvo v projekte na podporu vlastenectva a brannej prípravyV Leviciach bojovali stredné školy o víťazstvo v projekte na podporu vlastenectva a brannej prípravyV Leviciach bojovali stredné školy o víťazstvo v projekte na podporu vlastenectva a brannej prípravyV Leviciach bojovali stredné školy o víťazstvo v projekte na podporu vlastenectva a brannej prípravyV Leviciach bojovali stredné školy o víťazstvo v projekte na podporu vlastenectva a brannej prípravyV Leviciach bojovali stredné školy o víťazstvo v projekte na podporu vlastenectva a brannej prípravyV Leviciach bojovali stredné školy o víťazstvo v projekte na podporu vlastenectva a brannej prípravy

Autor: npor. Katarína Száraz , Foto: npor. Katarna Száraz - Dátum: 12.05.2017
Čítanosť: 4505
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share